(5 mnenj strank)

Yotuel belilna zobna krema All in One

13,70  Brez ddv: 11,23 

Je belilna krema za dnevno uporabo, ki združuje pristop profesionalnega beljenja, ki se uporablja v dentalnih klinikah z aktivno izgradnjo, zaščito in remineralizacijo vaših zob. Belilna komponenta je aktivni kisik. Za razvoj in dokaz učinkovitosti ter varnosti je bilo opravljeno preko 300 kliničnih laboratorijskih testov in študij, ki so dokazali, da so po uporabi zobje močnejši, bolj zdravi in beli. Formulirana je  brez vode, kar izjemno poveča njeno učinkovitost, ne vsebuje penilcev (SLS) in ima zelo prijeten osvežilno hladen okus. Za vsakodnevno ustno higieno odraslih. Zobna krema vsebuje zakonsko dovoljeno in varno koncentracijo aktivne belilne komponente (Direktiva 2011/84/EU) in sicer 0,3% karbamid peroksida (ekv. 0,1% vodikovega peroksida). Vsebuje natrijevmonofluorofosfat. Primerna  za redno dnevno uporabo odraslih.

Pakiranje : 75 ml

 

Kategorija:

 

YOTUEL ALL IN ONE BELILNA ZOBNA KREMA – OKUS WINTERGREEN

 • odstranjuje zunanjo in notranjo zabarvanost zob (vključno z zabarvanostjo, ki je posledica fluoroze in lažjo tetraciklinsko zabarvanost)
 • zaradi visoke vsebnosti ksilitola, učinkovito pomaga zaščititi zobe  pred kariesom ter propadom zob
 • aktivni fluorid, kalij in kalcij prispevajo k zmanjševanju občutljivosti zob, remineralizaciji zobne sklenine in k njeni obnovi
 • izjemno osveži dah

VSE SESTAVINE :

glicerin, ksilitol, kalijev citrat, silicijev dioksid, dikalcijev fosfat, aroma, titanov dioksid, betain, hidroksilni akrilat ( stabilizator ), tauratni kopolimer, vodikov peroksid, 0,1 % hidrogen peroksid, kalijev fluorid. Zobna krema je primerna samo za odrasle.

SESTAVINE PO INCI NOMENKLATURI :

Glycerin, Xylitol, Aqua, Potassium Citrate, Silica, Dicalcium Phosphate, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Titanium Dioxide, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Benzoate, Carbomer, Urea Peroxide, Potassium Sorbate, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Sucralose.

Navodila za uporabo : ščetkajte zobe 3x dnevno po 3 minute.

5 mnenj za Yotuel belilna zobna krema All in One

 1. Tilen

  Od nekdaj se vsakič ko se zasmejim ustrašim, ker mi pade samozavest zaradi barve mojih zob. Uporabljal sem že vse možne agresivne preparate pa sem na žalost dobil samo občutljive zobe, od beline pa nič. Nekaj mesecev sedaj že uporabljam črno Yotuel kremo. Prvi učinek super – kljub temu da je belilna krema so me vsaj zobe prenehali boleti. Zdaj pa čakam, da bodo še zobje za nianso bolj beli. Pravijo, da ne smem pričakovati preveč, ker kreme niso vsemogočne, ampak imam občutek, da so moji zobje lepši. Edina slabost je, da je kar draga. Sedaj je v akciji tako, da super in upam, da bo trajalo.

 2. Anita

  Imam temnejše zobe, kar me je od nekdaj motilo. Za beljenje zob pri stomatologu se nisem nikoli odločila, sem pa pred letom dni začela uporabljati Yotuel All in One kremo. So mi rekli, da deluje počasi in je treba biti potrpežljiv. Danes jo ne bi zamenjala za nobeno drugo kremo. Zobje so popolnoma čisti in gotovo mi je dala tista dva odtenka več beline, ki sem si ju vedno želela. Priporočam!

 3. Tamara Brodnik

  Belilna krema za dnevno uporabo z varno koncentracijo aktivne belilne komponente. Varna uporaba. Moji zobje so v osnovi temnejsi, a z nekajletno uporabo so vidni pozitivni ucinki in zdravi zobje. Zelo priporocam.

 4. Barbara Bavec

  Sem lastnica podjetja Miba Vita d.o.o. in že od kar je naše partnersko podjetje Biocosmetics pred leti dalo na tržišče zobno kremo Yotuel all in One jo stalno uporabljam. Ne le, da moramo prodajalci poznati artikle, ki jih nudimo potrošnikom, prav je da jih tudi sami preskusimo. Tako sem v letih obstoja našega podjetja uporabljala vse naše artikle, a zobna krema AIO mi je najljubša. Ko jo kdaj pa kdaj ko sem na službeni poti pozabim doma in kupim komercialno zobno kremo dejansko občutim razliko in ponosna sem, da našim potrošnikom omogočamo v Sloveniji dostop do tako kvalitetnih proizvodov za dentalno nego kot je blagovna znamka YOTUEL.

  Kar zadeva bolj bele zobe je res treba biti potrpežljiv, ker je koncentracija belilne komponente karbamidnega peroksida varno zelo nizka. Vendar se splača. Učinek je nedvomen. Da se do njega pride je potrebno Yotuel All in One zobno kremo uporabljati redno dnevno nekaj mesecev. Priporočam pa, da kar stalno, saj je močno remineralizacijska ter krepi sklenino, naši zobje pa so tako ali tako stalno izpostavljeni ponovni zabarvanosti.

 5. Vesna Korošec

  Sama imam malo temnejše zobe , kar me je vedno motilo. Od kar uporabljam belilno zobno kremo Yotuel moji zobje niso več tako rumenkasti. Zelo sem zadovoljna in jo priporočam.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.