Yotuel belilna ustna voda 250ml

9,80  Brez ddv: 8,03 

Yotuel belilna ustna voda je priporočljiva dopolnilna ustna nega za bolj bele zobe, proti zobnim oblogam in kariesu . V kombinaciji z ostalimi Yotuel izdelki (Yotuel zobna krema ) nežno beli zobe in regenerira dlesni. Zaradi visoke vsebnosti ksilitola in aktivnega fluorida pomaga preprečevati zobne obloge in karies .Vsebuje alantoin, ki neguje, pomirja ustno sluznico ter preprečuje draženje. Ne vsebuje alkohola, zato ne povzroča dehidracije in poškodb mehkih delov v ustni votlini. Je Ph nevtralna . Zagotavlja dolgotrajno svežino ust.

Pakiranje : 250 ml

Kategorija:

YOTUEL belilna ustna voda spada med svetovno najkvalitetnejšo ustno dentalno kozmetiko zaradi patentirane in povsem naravne kombinacije sestavin

  • Papaina – naravnega encima, pridobljenega iz eksotičnega sadeža papaje, ki ima sposobnost razkrajevanja proteinskih verig in s tem madežev na zobeh
  • Pyrofosfata – vzdržuje nevtralni pH in učinkovito veže kalcij, ki se v nasprotnem primeru kopiči na zobeh v obliki zobnih oblog
  • Ksilitola -dragocene in povsem naravne sestavine, pridobljene iz smole neokrnjenih finskih gozdov, izjemno učinkovite pri preprečevanju kariesa
  • Fluorida –  dokazano remineralizira in s tem izboljšuje mikrotrdoto vaših zob

YOTUEL belilna ustna voda ne vsebuje:

  • alkohola
  • penilcev

Za optimalne rezultate, uporabljajte v kombinaciji z ostalimi Yotuel izdelki za belino zob.

VSE SESTAVINE :

voda, glicerin, tetranatrijev pirofosfat, ksilitol, PEG-40 ( hidrogenirano ricinusovo olje ), alantoin, natrijev trifosfat, kalijev fosfat, diazolidinil urea, kalijev fluorid, saharin, C.I.42090 ( org.kemična spojina kot barvilo v živilih )

SESTAVINE PO INCI NOMENKLATURI :

Aqua, Glycerin, Tetrapotassium Pyrophosphate, Xylitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Allantoin, Pentasodium Triphosphate, Potassium Phosphate, Diazolidinyl Urea, Patassium Fluoride, Sodium Saccharin, CI 42090.

Navodila za uporabo :  vodo po ščetkanju zob nerazredčeno žvrkljajte 1 minuto. Če imate občutljive ustnice – dlesni lahko zaznate rahlo ščemenje v ustih, kar je normalno in povsem neškodljivo.

Vsebuje kalijev fluorid.Pri otrocih, starih do 6 let, da preprečite zaužitje, uporabite za grah zobne kreme pod nadzorovanim ščetkanjem. Pri vnosu fluora iz drugih virov se posvetujte s svojim zobozdravnikom ali zdravnikom.

Zaradi visoke vsebnosti dragocenega ksilitola (preprečuje karies)  in predvsem zaradi odsotnosti penilcev je YOTUEL belilna ustna voda primerna tudi za mladino in otroke!