Dentalni instrumenti Medesy so izdelani v italijanskem podjetju Medesy. ki se uvršča med najbolj priznane proizvajalce dentalnega instrumentarija na svetu. Njihova ponudba obsega več kot 3000 instrumentov vrhunske kvalitete. KLIKNITE NA ORIGINALNI MEDESY KATALOG ZA PREGLED CELOTNE PONUDBE.

Medesy ima več kot 600 letno tradicijo pri izdelavi instrumentarija za zobozdravnike in izvaža v več kot 100 držav na svetu. Naše podjetje je zastopnik za prodajo Medesy instrumentov na slovenskem trgu.

Dentalni instrumenti Medesy so med najbolj priljubljenimi blagovnimi znamkami pri slovenskih stomatologih zaradi evropskega porekla in kvalitete in ugodne cene.

Ogledalce Dr. Comella Medesy
Ogledalce Comella Medesy

Za dostop do cen in oddajo naročila je potrebna registracija

Za dostop do cen artiklov in naročila je potrebna registracija. Dentalni instrumenti Medesy so namenjeni profesionalni uporabi v stomatoloških ordinacijah in zobotehničnih laboratorijih. Naše podjetje si pridržuje pravico, da zavrne registracijo uporabnika, ki ne izkaže statusa profesionalnega uporabnika.

Dobavni roki in strošek dostave

Dobavni rok je 2-3 dni. V primeru, da določenega artikla trenutno ni na zalogi, boste o dobavnem roku obveščeni preko elektronske pošte oz. telefona. Strošek poštnine znaša 2,5 EUR (z DDV) za zneske naročila do 40,00 EUR (z  DDV). Pri naročilih nad 40,00 EUR (z DDV) je poštnina brezplačna. Pri naročilih do 15 EUR (z DDV) se poleg poštnine zaračuna še strošek obdelave naročila nizke vrednosti in sicer v višini 1,5 EUR (z DDV).

Preko spletne trgovine vam je na voljo za naročilo preko 700 Medesy instrumentov. Celotna ponudba MEDESY vam je na voljo v originalnem MEDESY katalogu.

Kliknite in odprite originalni MEDESY KATALOG

V kolikor želite naročiti artikle iz originalnega MEDESY kataloga, nam prosimo naročilo oddajte preko elektronske pošte oz. telefonsko z navedbo MEDESY oznake artikla.

Vzdrževanje dentalnega instrumentarija Medesy

Optimalno čiščenje in vzdrževanje dentalnih instrumentov ohranja njihovo kvaliteto in podaljšuje njihovo življensko dobo.

Pred uporabo dentalnega instrumentarija Medesy preberite navodila proizvajalca za vzdrževanje in čiščenje dentalnega instrumentarija Medesy.