Miba Vita

O nas

Predstavitev podjetja MIBA VITA d.o.o.

Podjetje Miba Vita d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2005 z namenom slovenskim potrošnikom ponuditi učinkovite in visoko kvalitetne naravne dentalne izdelke, ki pomagajo reševati probleme zaradi suhih ust, slabega zadaha in zabarvanih zob. Z vrhunskimi izdelki iz linij Xerostom, Air-lift in Yotuel že petnajst let oskrbujemo lekarne, specializirane prodajalne, bolnišnice, domove za ostarele, stomatologe, ustne higienike in končne kupce. Naše proizvode odlikujejo naravne sestavine, dokazana učinkovitost ter varnost uporabe.

V letu 2007 smo dentalni program razširili s prodajo dentalnega nakita in profesionalnih izdelkov in opreme za beljenje zob za stomatologe. V sledečih dvanajstih letih smo program za stomatologe in ustne higienike razširili na celovito oskrbo s stomatološkim instrumentarijem in dentalnimi materiali.

Naši pogodbeni partnerji, ki skrbijo za dobro in nemoteno oskrbo lekarn in specializiranih prodajaln z našimi izdelki za potrošnike  so Kemofarmacija d.d., Salus d.d., Farmadent d.o.o. in Sanolabor d.d.

Profesionalno in izjemno odzivno  oskrbo stomatologov in ustnih higienikov z našo ponudbo zagotavlja team naših predstavnikov na terenu.

Na podlagi  ponudbe dentalnih kristalov Swarovski smo s pomočjo podjetja Swarovski in na njihovo pobudo razširili našo ponudbo dentalnih kristalov na ponudbo vrhunskega nakita lastne blagovne znamke Crystal Look, ki ga izdelujemo iz visoko kvalitetnega rodiniranega srebra 925 in originalnih Swarovski kristalov. Z nakitom Crystal look oskrbujemo zlatarne in trgovine z modnimi dodatki po celi Sloveniji. Naš nakit Crystal Look je mogoče kupiti tudi preko naše samostojne spletne trgovinice www.crystallook.si.

Poslanstvo našega podjetja je etično trženje in prodaja visoko kvalitetnih kozmetičnih in farmacevtskih proizvodov, medicinskih pripomočkov, materialov, instrumentarija ter Crystal look nakita. Odlikuje nas visoka odzivnost in zanesljivost dobave, strokoven pristop in skrbno izbran asortiman naše ponudbe.

Podatki o podjetju:

naziv podjetja: MIBA VITA, storitve in proizvodnja d.o.o.
skrajšan naziv podjetja: MIBA VITA d.o.o.
direktorica: Barbara Bavec
matična številka: 2098377
davčna številka: 51320525
transakcijski račun pri Abanki: SI56 0400 1004 9332 249
sedež: Aljaževa ulica 5, 1000 Ljubljana
identifikacijske številka za DDV: SI51320525
zavezanec za ddv: DA
število zaposlenih in pogodbenih sodelavcev 6

 

12 540

Število naših zadovoljnih in lojalnih potrošnikov

712

Število zadovoljnih stomatologov in ustnih higienikov

11

Število priznanih blagovnih znamk

15

Leta delovanja podjetja Miba Vita d.o.o.

Naši zaposleni in pogodbeni sodelavci

Kdo smo