CRYSTAL LOOK NAKIT S SWAROVSKI KRISTALI

Nudimo vam izjemno paleto srebrnega nakita izdelanega iz vrhunskega srebra 925 in Swarovski kristalov. Naši izdelki so vam na voljo v trgovinah z nakitom in modnimi dodatki ter preko spleta preko spletne trgovine Crystallook.si Obiščite jo in si privoščite unikaten nakit po vaši izbiri oz. prelepo darilo za vaše bližnje. Naš nakit s Swarovski kristali je izdelan v našem podjetju in ima več kot desetletno tradicijo.

 

BODITE INOVATIVNI – PONUDITE VAŠIM STRANKAM VEČ!

PONUDBA CRYSTAL LOOK NAKITA V VAŠEM SALONU

Nakit Crystal Look s Swarovski kristali ima izjemen lesk in veliko stalnih strank, ki si izpolnjujejo njegovo paleto za vse priložnosti. Omogočite vašim strankam, da ga izberejo in kupijo pri vas. Veliko estetskih, frizerskih in kozmetičnih salonov se je odločilo, da svojo ponudbo razširi s prodajo Crystal look nakita svojim strankam.

Za prodajo nakita v vašem salonu vam zagotovimo lično namizno osvetljeno vitrino s Crystal look nakitom. Ponudba Crystal Look nakita vam omogoča dodaten zaslužek in številne nove stranke ter povečuje njihovo lojalnost ter dodaten motiv za obisk vašega salona.

Za več informacij in vzpostavitev poslovnega sodelovanja nas kontaktirajte:

info@mibavita.si

Vašim iskalnim pogojem ne ustreza noben izdelek.