Yotuel belilna zobna krema All in One

13,70  Brez ddv: 11,23 

Je prva belilna krema za dnevno uporabo, ki združuje pristop profesionalnega beljenja, ki se uporablja v dentalnih klinikah z aktivno izgradnjo, zaščito in remineralizacijo vaših zob. Belilna komponenta je aktivni kisik. Za razvoj in dokaz učinkovitosti ter varnosti je bilo opravljeno preko 300 kliničnih laboratorijskih testov in študij, ki so dokazali, da so po uporabi zobje močnejši, bolj zdravi in beli.Formulirana je brez vode, kar izjemno poveča njeno učinkovitost, ne vsebuje penilcev (SLS) in ima zelo prijeten osvežilno hladen okus. Za vsakodnevno ustno higieno odraslih. Zobna krema vsebuje zakonsko dovoljeno in varno koncentracijo aktivne belilne komponente (Direktiva 2011/84/EU) in sicer 0,3% karbamid peroksida (ekv. 0,1% vodikovega peroksida) in je primerna za redno dnevno uporabo odraslih. Zobna krema vsebuje 0,45% kalijevega fluorida za obnovo in krepitev sklenine.

Pakiranje : 75 ml

YOTUEL ALL IN ONE BELILNA ZOBNA KREMA – OKUS WINTERGREEN

  • odstranjuje zunanjo in notranjo zabarvanost zob (vključno z zabarvanostjo, ki je posledica fluoroze in lažjo tetraciklinsko zabarvanost)
  • zaradi visoke vsebnosti ksilitola, učinkovito pomaga zaščititi zobe  pred kariesom ter propadom zob
  • aktivni fluorid, kalij in kalcij prispevajo k zmanjševanju občutljivosti zob, remineralizaciji zobne sklenine in k njeni obnovi
  • izjemno osveži dah

VSE SESTAVINE :

glicerin, ksilitol, kalijev citrat, silicijev dioksid, dikalcijev fosfat, aroma, titanov dioksid, betain, hidroksilni akrilat ( stabilizator ), tauratni kopolimer, vodikov peroksid, 0,1 % hidrogen peroksid, kalijev fluorid. Zobna krema je primerna samo za odrasle.

Navodila za uporabo : ščetkajte zobe 3x dnevno po 3 minute.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.