(2 mnenji strank)

The Breath Co Mild Mint ustna voda

16,90  Brez ddv: 13,85 

The Breath Co Mild Mint ustna voda proti ustnemu zadahu je izjemno učinkovita namenska ustna voda za odpravljanje problemov zaradi neprijetnega vonja iz ust  oz.  halitoze.

Učinkovito odpravi ustni zadah in neprijeten okus v ustih. Deluje tudi proti jutranjemu zadahu in blaži simptome suhih ust . Učinkuje takoj. Zaščiten patent delovanja temelji na kisikovi spojini OXYD-8 , ki odpravi slab zadah . Ne vsebuje alkohola, umetnih barvil in arom . Ima blag okus po mentolu . Je brez glutena in primerna za vegane. Svež okus v ustih zagotavlja več kot 12 ur . Ne povzroča občutka pekočih ust.

Pakiranje : 500 ml

Kategorija:

VSE SESTAVINE :  voda , PEG-40 ( hidrogenirano ricinusovo olje ), natrijev klorit, edta, natrijev benzoat, soda bikarbona, mentolovo in pepermintovo olje, natrijev hidroksid.

SESTAVINE PO INCI NOMENKLATURI: Aqua. PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chlorite, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, Sodium Bicarbonate, Menta Piperta Oil, Sodium Hydroxide

Navodila za uporabo : ustno votlino spirajte z manjšo količino ustne vode 1 minuto. Ponovno odmerite en pokrovček in grgljajte 30 sekund, da očistite grlo, ki je glavni vir slabega zadaha.

GLAVNI  RAZLOGI  ZAKAJ JE THE BREATH CO USTNA VODA PROTI USTNEMU ZADAHU TAKO PRILJUBLJENA IN UČINKOVITA:

 1. TheBreathCo ustna voda proti zadahu je klinično dokazano deluje! Slab ustni zadah nevtralizira takoj in ima dolgotrajni učinek! 
 2. TheBreathCo ustna voda proti zadahu ne vsebuje penilcev, umetnih arom in umetnih barvil!
 3. TheBreathCo ustna voda proti zadahu je primerna za vegane, vegetariance in je brez glutena!
 4. TheBreathCo ustna voda proti zadahu je klinično potrjeno primerna za diabetike!
 5. TheBreathCo ustna voda proti zadahu je edina ustna voda, ki je certificirana  Košer
 6. TheBreathCo ustna voda je plod dolgoletnih raziskav Dr. Harolda Katza s priznane klinike v Kaliforniji ZDA.

 

 

 

HAROLD KATZ IN THE BREATH COMPANY

 

Od leta 1994 je podjetje The Breath Company iz ZDA s svojimi izdelki pomagalo na milijone  ljudem po svetu, ki trpijo zaradi halitoze (slabega zadaha). Zaščitena formula v ustni vodi TheBreathCo, ki učinkovito odpravlja slab zadah (halitozo) je plod dvajsetletnih medicinskih in dentalnih raziskav mednarodno priznanega strokovnjaka za slab zadah Dr. Harolda Katza.

Dr. Harold Katz je diplomiral iz stomatologije in bakteriologije na kalifornijski univerzi v Los Angelesu. Je ustanovitelj Californijske klinike za halitozo in je osebno zdravil na tisoče bolnikov s problemi s slabim zadahom oz. kronično halitozo. Dr. Katz je mednarodno priznan strokovnjak za zdravje ustne votline in probleme s halitozo ( slabim zadahom), suhimi usti in obolenji dlesni. Je predavatelj na temu zdravja ust na najbolj priznanih univerzah v ZDA, na Japonskem in širom po svetu.

 

 

 

2 mnenji za The Breath Co Mild Mint ustna voda

 1. Metka

  Kar nekaj časa sem iskala ustrezno ustno vodo, ki ima zelo blag okus po mentolu. Po priporočilu sodelavke sem poskusila mild mint ustno vodo. Res ima zelo blag okus po mentolu, hitro deluje in jo priporočam vsem.

 2. Martina

  Prej sem vsa leta uporabljala Air-Lift ustno vodo priti zadahu. Mi je zelo pomagala, pa jo je žal proizvajalec ukinil. Malo težje sem se navadila na nadomestno in sicer The Breath Co Mild Mint, ker sem prvo mislila, da nima pravega učinka, ker je okus tako mil. Prav nasprotno. Zares je enkratna in glede na to, da imam kronično halitozo, si sploh ne upam ven, ne da jo prej ne uporabim.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.