(3 mnenja strank)

Air lift ustni sprej proti zadahu 15 ml

7,80  Brez ddv: 6,39 

Air-Lift ustni sprej proti zadahu učinkovito nevtralizira zadah, ki ga povzroča tobak, pikantna hrana, alkohol in parodontalne bolezni. Zaradi vsebnosti ekstra deviškega olivnega olja učinkovito odstranjuje spojine z jezika in ustne sluznice, ki povzročajo smrad, medtem ko ksilitol pomaga varovati zobe pred kariesom. Zagotavlja svež dah več ur. Učinkuje takoj.

Pakiranje : 15 ml

Kategorija:

Air-lift ustni sprej proti zadahu je zaradi svoje priročnosti odlična izbira za nevtralizacijo slabega zadaha tekom dneva, ko ste na poti, v družbi ali na delovnem mestu. Prav tako se priporoča vsem tistim, ki ne uporabljate Air-Lift žvečilk proti slabemu zadahu. Učinkuje takoj.

Air-Lift ustni sprej proti zadahu je zelo učinkovit tudi v primerih slabega zadaha zaradi kopičenja bakterij na jeziku.

AIR-LIFT USTNI  SPREJ PROTI ZADAHU – GLAVNE SESTAVINE IN NJIHOVO DELOVANJE:
 • Olivno olje –  izjemno negovalen učinek (aminokisline, kalcij, kalij, vitamin  B), nevtralizator zadaha
 • Ksilitol –  10 % koncentracija  zagotavlja učinkovit boj proti zobnim oblogam in kariesu

VSE SESTAVINE :

voda, ksilitol, PEG-40 ( hidrogenirano ricinusovo olje ), deviško olivno olje, glicerin, kalijev citrat, kalijev acesulfam ( neenergijsko sladilo ), natrijev benzoat, limonen-naravna tekočina s svežim vonjem citrusov, Betain, Aroma, Mentol, naravno eterično olje mentola, Rebaudiosid A., citronska kislina, metil salicilat, Trans-atenol, Linalool.

SESTAVINE PO INCI NOMENKLATURI:

Aqua, Xylitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Olea Europea Fruit Oil ( Extra Virgin Olive Oil ), Glycerin, Potassium Citrate, Potassium Acesulfame, Sodium Benzoate, Limonene, Betaine, Aroma, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Rebaudioside A.,Citric Acid, Methyl Silicylate, Trans -anethole, Linalool.

Navodila za uporabo: pred uporabo dobro pretresite, razpršite v usta 1-2 krat vsakič, ko želite osvežiti  dah. V primeru, ko slab zadah prihaja iz notranjosti priporočamo uporabo v kombinaciji z Air-lift kapsulami proti zadahu iz želodca.

Slab zadah iz ust – osvestimo problem in ukrepajmo

Zdrava usta in svež dah neposredno vplivata na pozitiven pogled na osebno življenje, lastno kariero in izboljšujeta medsebojne odnose in osebno intimno zvezo.  Znebiti se slabega zadaha je zato zelo pomembno za dosego višje kvalitete življenja in osebne sreče.

Slab zadah je zelo razširjen problem in ima lahko številne vzroke, ki so obravnavani v naših prispevkih. Na srečo se ga da v večino primerih odpraviti z odstranitvijo vzrokov zanj in ustrezno ustno higieno.

Kljub temu, da pri slabem zadahu v večini primerov ne gre za zdravstveni problem, ki bi neposredno ogrožali naše zdravje, pa nedvoumno ogroža naš socialni in profesionalni položaj v družbi in posledično naše počutje. Iz tega razloga je priporočljivo, da ukrepajte takoj, ko ste pri sebi identificirali probleme z zadahom.

Natančno opredelite vzroke zanj in vzpostavite ustrezno ustno higieno z namenskimi dentalnimi izdelki za slab zadah Air-Lift.

Komu je Air-Lift ustni sprej proti zadahu namenjen?
 • vsem, ki se zavedajo pomena svežega daha, zdravih dlesni in zob,
 • kadar opazimo prisotnost  vnetij v ustni votlini (gingvitis, parodontitis),
 • kadilcem – ti so dovzetnejši za paradontozo, ker je zaradi cigaretnega dima upočasnjeno celjenje in obnavljanje ustne sluznice,
 • vsem ki radi uživajo začinjeno in pikantno hrano (česen, čebula…)

Izdelek  je poleg spletne trgovine na voljo tudi v vseh bolje založenih lekarnah, specializiranih prodajalnah in prodajalnah Sanolabor.

3 mnenja za Air lift ustni sprej proti zadahu 15 ml

 1. Metka

  Zelo učinkovito in prijetnega okusa.

 2. Petra

  Priročen- za v torbico, dobrega okusa, primeren tudi za kadilce, nevtralizira vonj po cigareti.

 3. Verica Dević

  Učinkovito mi nevtralizira slab zadah – priporočam.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.