BEYOND POLUS BELILNA LUČ

BEYOND POLUS belilni sistem združuje halogen in LED tehnologijo ter s tem zagotavlja uporabnikom najboljši možen belilni rezultat. Napreden sistem filtrov vsebuje 150.000 optičnih vlaken, ki odstranijo ves škodljiv toplotni in UV spekter iz močnega halogenskega svetlobnega vira preden se svetloba združi z hladno svetlobo, ki jo oddaja 12 modrih LED luči vgrajenih v sprednji del svetilne glave. Končni rezultat je kombinacija dveh močnih svetlobnih virov z valovno dolžino celotnega modrega belilnega spektra, ki daje optimalne belilne rezultate.

BEYONDTM Polus® belilna luč je prejemnik eksluzivnega odlikovanja najboljšega belilnega "in office" sistema v letu 2011 s strani priznane strokovne organizacije Dental Advisors.

BEYOND BELILNA LUČ

Beyond belilna luč za zobe je tehnološko dovršen svetlobni pospeševalnik za beljenje zob, ki deluje po principu močne halogenske svetlobe.

Učinek zagotavlja najmočnejša tehnologija hladne svetlobe z 12.000 optičnimi vlakni.

Beyond belilna luč aktivira belilni gel
na način, da pospeši njegovo razgradnjo na aktiven kisik (učinkovito odstranjuje madeže in celo notranje pigmentacije zob) in vodo.

Postopek beljenja z Beyond belilnim sistemom je preprost, varen in izjemno učinkovit.  

Napreden sistem svetlobnih filtrov (30 plasti) prepušča le varno svetlobo nizkih valovnih dolžin (450 - 520 nm) in zagotavlja popolno blokado škodljive UV oz. infrardeče svetlobe.

Beyond belilna luč zagotavlja izjemne belilne učinke ( do 8 odtenkov po VITA lestvici ob uporabi višjih koncentracij belilnega gela v stomatološki ordinaciji v samo 30 minutah.

Preprosta uporaba z vgrajenim programiranim digitalnim zaslonom omogoča hitro in elegantno izvedbo belilnega tretmaja.