Pogosta vprašanja

Kakšen učinek imajo izdelki YOTUEL za beljenje zob na umetne zobe in zobne prevleke?
Izdelki za beljenje zob učinkujejo samo na naravno sklenino. Na zobne prevleke, plombe in proteze nimajo belilnega učinka, jih pa površinsko očistijo. Zelo pomembno je, da jim zaradi neabrazivnosti ne škodujejo kot je to v primeru ostalih abrazivnih belilnih krem.

Ali YOTUEL izdelki za beljenje zob poškodujejo sklenino?
Belilni program YOTUEL ne poškoduje zobovja in sklenine, temveč ju zaradi svoje edinstvene patentirane formule ojača. Znanstvene raziskave so pokazale, da je sklenina po uporabi YOTUEL izdelkov trdnejša kot pred postopkom beljenja, medtem ko so ostali primerljivi izdelki za beljenje zob zmehčali zobno sklenino ali pa jo mehansko poškodovali.

Ali uporaba YOTUEL izdelkov za beljenje zob lahko povzroči vnetje dlesni?
Belilni program Yotuel je popolnoma varen za dlesni in ostala mehka tkiva v ustih. Za razliko od ostalih izdelkov na trgu YOTUEL ne vsebujejo penilcev in alkohola ter s tem zagotavlja optimalno nego in zaščito dlesni ter mehkih tkiv v ustih. Belilna zobna krema Yotuel za občutljive zobe in dlesni vsebuje vitamin B5 in je primerna celo za najbolj občutljiva usta in dlesni potrebne obnove oz. dodatne nege.

Ali je učinek beljenja zob z YOTUEL programom trajen?
Zobje bodo ob redni uporabi YOTUEL programa za belino zob trajno svetlejši.

Ali lahko uživanje kave, čaja, vina in kajenje zobe ponovno zabarva?
Zaradi življenjskega stila (uživanje kave, čaja, rdečega vina, kajenje...) ob hkratni nepopolni ustni higieni seveda zobje potemnijo in se zabarvajo. Koliko časa bodo zobje po uporabi YOTUEL belilnega programa bleščeče beli, je odvisno od redne uporabe YOTUEL izdelkov za vzdrževanje beline zob in življenjskih navad.

Zakaj je YOTUEL belilni program bolj varen in priporočljiv kot drugi podobni belilni izdelki na trgu?
YOTUEL belilni program je edini celovit program izdelkov za beljenje zob pri nas, ki zobe učinkovito pobeli brez negativnih abrazivnih ali acidnih učinkov in ki zaradi edinstvene formule ne le da obvaruje vašo sklenino ampak jo tudi ojača.